Ajax speelt zaterdagavond om 20:00 uur het Eredivisieduel met SC Cambuur. Via Ajax Radio kun je de wedstrijd live volgen.

Datum:18.09.2021

Auteur:AFC Ajax

Fotograaf:AFC Ajax

Tags
  • #AJACAM
Socials

Via Ajax Radio beleef je wedstrijden van Ajax op een intense manier. Het commentaar is betrokken en van reclameblokken of onderbrekingen naar andere wedstrijden ondervind je geen hinder. De hele dag vanaf 10:00 uur kan je al luisteren naar de Ajax Radio Top 100 en enkele minuten voor 20:00 uur schakelen onze verslaggevers over om Ajax - SC Cambuur naar jouw huiskamer of auto te brengen.

Ajax Radio is te beluisteren via JUKE. Je kunt ook in de Ajax App terecht.